- 22 -
الإمام ناصر محمد اليماني
11 - صفر - 1432 هـ
17 - 01 - 2011 مـ
۲۷-دی-۱۳۸۹ه.ش.
03:08 صباحاً
ــــــــــــــــــــــ
بیان روشن و واضح كلمــــــــه محصنــــــــــــــة..
بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام على جدّي محمد رسول الله صلى الله عليه وآله المُهتدين وسلم تسليماً والصلاة والسلام على جميع أنبياء الله ورُسله وآلهم الطيبين وجميع المُسلمين في الأولين وفي الآخرين إلى يوم الدين..
خداوند تعالی میفرماید:
{إِنَّكَ لَا تُسْمِعُ الْمَوْتَىٰ وَلَا تُسْمِعُ الصُّمَّ الدُّعَاءَ إِذَا وَلَّوْا مُدْبِرِينَ ﴿٨٠﴾وَمَا أَنتَ بِهَادِي الْعُمْيِ عَن ضَلَالَتِهِمْ إِن تُسْمِعُ إِلَّا مَن يُؤْمِنُ بِآيَاتِنَا فَهُم مُّسْلِمُونَ ﴿٨١﴾ وَإِذَا وَقَعَ الْقَوْلُ عَلَيْهِمْ أَخْرَجْنَا لَهُمْ دَابَّةً مِّنَ الْأَرْضِ تُكَلِّمُهُمْ أَنَّ النَّاسَ كَانُوا بِآيَاتِنَا لَا يُوقِنُونَ ﴿٨٢﴾} صدق الله العظيم [النمل]
انصار پیشگام برگزیده عزیزم در عصر گفتوگو قبل از ظهور؛ امام مهدی همچنان به شما وصیت میکند که مشتاق و حریص باشید تا از حق پیروی کنید، چون شما به جز حق هیچ چیز نمیخواهید و سزاوار است از حق تبعیت شود و تعصب کورکورانه را حرام میکنیم؛ به خدا قسم که اگر دیدید یکی از علمای امت به حق در یکی از موضوعات دینی بر امام مهدی ناصر محمد یمانی چیره شد و بیانی مفصل منحصراً از قرآن درآن باره آورد که از بیان امام ناصر محمد یمانی بهتر بوده و تأویل بهتری ارائه نمود و شما نسبت به امام ناصر محمد یمانی تعصب ورزیده و در حق مغلطه کنید و اگر برایتان روشن شد حق در نزد کسی جز امام ناصر محمد یمانی است ولی از حق آمده از پروردگارتان پیروی نکنید؛ خداوند شیطانی را بر شما میگمارد که قرینتان شود تا شما را از راه حق بازدارد و تصور میکنید هدایت شدهاید؛ اگر برایتان روشن گردد حق با کسی غیر از امام ناصر محمد یمانی است؛ اما از آن فرد پیروی نکنید؛ این اتفاق برایتان رخ خواهد داد؛ اما هیهات هیهات...قسم به پروردگار زمین و آسمانها تمام علمای جن و انس قادر نیستند بر خلیفه خداوند و بنده او امام مهدی ناصر محمد یمانی چیره شوند حتی اگر به یاری هم برخیزند؛ چون امام ناصر محمد یمانی با آیات محکم و بینه کتاب خداوند که آیات بنیادی و ام الکتابند و برای عالم و جاهلتان و هر کسی که زبان عربی مبین را بداند؛ روشن هستند برایتان حجت میآورد. از آنجا که ناصر محمد یمانی با کلام خداوند و پروردگار عالمیان مجادله میکند؛ برای همین با حد خداوند درباره زنای کنیز متأهل و زن آزاد متأهل که در آیات محکم کتابش معین گردیده با شما مجادله نموده و میگوید خداوند تعالی فرموده است:
{وَمَن لَّمْ يَسْتَطِعْ مِنكُمْ طَوْلًا أَن يَنكِحَ الْمُحْصَنَاتِ الْمُؤْمِنَاتِ فَمِن مَّا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُم مِّن فَتَيَاتِكُمُ الْمُؤْمِنَاتِ ۚ وَاللَّـهُ أَعْلَمُ بِإِيمَانِكُم ۚ بَعْضُكُم مِّن بَعْضٍ ۚ فَانكِحُوهُنَّ بِإِذْنِ أَهْلِهِنَّ وَآتُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ مُحْصَنَاتٍ غَيْرَ مُسَافِحَاتٍ وَلَا مُتَّخِذَاتِ أَخْدَانٍ ۚ فَإِذَا أُحْصِنَّ فَإِنْ أَتَيْنَ بِفَاحِشَةٍ فَعَلَيْهِنَّ نِصْفُ مَا عَلَى الْمُحْصَنَاتِ مِنَ الْعَذَابِ ۚ ذَٰلِكَ لِمَنْ خَشِيَ الْعَنَتَ مِنكُمْ ۚ وَأَن تَصْبِرُوا خَيْرٌ لَّكُمْ ۗ وَاللَّـهُ غَفُورٌ رَّحِيمٌ ﴿٢٥﴾} صدق الله العظيم [النساء].
از اینجا حد زنا برای زن آزاد متأهل و کنیز متأهل را استنباط میکنیم و این حد محکم را در این کلام خداوند تعالی مییابیم که میفرماید:
{فإِذَا أُحْصِنَّ فَإِنْ أَتَيْنَ بِفَاحِشَةٍ فَعَلَيْهِنَّ نِصْفُ مَا عَلَى الْمُحْصَنَاتِ مِنَ الْعَذَابِ} صدق الله العظيم
یکی از برادران عالم من میگوید: " مقصود این است که کنیز را نصف زن پاکدامن آزاد تازیانه میزنیم" پس امام مهدی ناصر محمد یمانی در پاسخ ایشان میگوید: برادر گرامی خداوند تعالی میفرماید:
{إِنْ عِندَكُم مِّن سُلْطَانٍ بِهَـٰذَا أَتَقُولُونَ عَلَى اللَّـهِ مَا لَا تَعْلَمُونَ ﴿٦٨﴾قُلْ إِنَّ الَّذِينَ يَفْتَرُونَ عَلَى اللَّـهِ الْكَذِبَ لَا يُفْلِحُونَ ﴿٦٩﴾} صدق الله العظيم [يونس].
برای من از کتاب خداوند درباره حد پاکدامنان برهان روشن و مبینی بیاورید. او میگوید: ناصر محمد یمانی این هم فتوای روشن و مبین آیات محکم کتاب خداوند در باره حد زن پاکدامن؛ خداوند تعالی میفرماید:
{الزَّانِيَةُ وَالزَّانِي فَاجْلِدُوا كُلَّ وَاحِدٍ مِنْهُمَا مِئَةَ جَلْدَةٍ} صدق الله العظيم [النور:۲]،
ناصر محمد یمانی؛ این حد زن پاکدامن است که در آیات محکم کتاب خداوند قرآن عظیم آمده است" . امام ناصر محمد یمانی در پاسخ وی میگوید: از کی تا به حال خداوند برای زنان مؤمنی که دامن خود را پاک نگاه داشته و توصیه مینماید با آنان ازدواج کنیم؛ حد مقرر فرموده است؛ خداوند در این آیات به ما توصیه مینماید با آنان ازدواج کنیم:
{وَمَنْ لَمْ يَسْتَطِعْ مِنْكُمْ طَوْلًا أَنْ يَنْكِحَ الْمُحْصَنَاتِ الْمُؤْمِنَاتِ فَمِنْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ مِنْ فَتَيَاتِكُمُ الْمُؤْمِنَاتِ} صدق الله العظيم [النساء:۲۵]
چون زنی که دامان خود را پاک نگه میدارد؛ دیندار است ؛ پس در امر ازدواج به سوی دینداران بشتابید؛ چگونه شما از پیش خود برای آنان در کتاب خداوند حد معین میکنید؟ او میگوید: " صبرکن صبرکن ناصر محمد یمانی؛ مقصود خداوند از " المحصنات" زنان آزاد مسلمان است" امام ناصر محمد یمانی در پاسخ میگوید: آیا شما برای زن مؤمنی که دامان خود را پاک نگاه میدارد؛ در کتاب خداوند حد مقرر میکنید؟" او با عصبانیت سخن مرا قطع کرده و میگوید:" آیا تو که خود را امام مهدی ناصر محمد یمانی میخوانی ؛ موضوع را نمیفهمی؟ مقصود از محصنه یعنی زن مسلمان". امام مهدی ناصر محمد یمانی در پاسخ او میگوید: برادر گرامی من؛ آیا دلیل و برهانی داری که نشان دهد کلمه محصنه به معنای زن مسلمان است؛ من همچنان فرموده خداوند تعالی را به تو یادآوری میکنم که:
{إِنْ عِندَكُم مِّن سُلْطَانٍ بِهَـٰذَا أَتَقُولُونَ عَلَى اللَّـهِ مَا لَا تَعْلَمُونَ ﴿٦٨﴾قُلْ إِنَّ الَّذِينَ يَفْتَرُونَ عَلَى اللَّـهِ الْكَذِبَ لَا يُفْلِحُونَ ﴿٦٩﴾} صدق الله العظيم [يونس].
پس اگر توانستی از آیات محکم کتاب خداوند قرآن عظیم برهان روشنی بیاوری که مقصود از کلمه محصنه؛ زن مسلمان است، امام مهدی ناصر محمد یمانی دروغگویی بیشرم خواهد بود نه مهدی منتظر و اگر گفتی :"صبر کن ناصرمحمد یمانی این اجتهاد من است و مقصود خداوند از کلمه محصنه زن مؤمن آزاد است؛ نمیبینی خداوند تعالی میفرماید:
{وَمَنْ لَمْ يَسْتَطِعْ مِنْكُمْ طَوْلًا أَنْ يَنْكِحَ الْمُحْصَنَاتِ الْمُؤْمِنَاتِ} صدق الله العظيم،
اگر درست اجتهاد کرده باشم از خداوند است و اگر اشتباه کرده باشم از من و شیطان است". پس امام ناصر محمد یمانی در پاسخ میگوید: آیا اینکه در این مسئله خطیر از روی ظن سخنی را مطرح کنی از نظرت امری سهل و آسان است؛ چون این امر منجر به قتل ناحق نفس میگردد؟ آیا نمیدانی کشتن به ناحق یک نفس مانند کشتن تمام مردم است؟ اما درباره برهانی که از این فرموده خداوند تعالی:
{وَمَنْ لَمْ يَسْتَطِعْ مِنْكُمْ طَوْلًا أَنْ يَنْكِحَ الْمُحْصَنَاتِ الْمُؤْمِنَاتِ} صدق الله العظيم،
میآوری و با آن به مجادله با من میپردازی؛ مقصود خداوند از محصنات در این آیه، زنان مؤمنی است که دامان خود را پاک نگاه میدارند و خداوند به ما توصیه میکند با آنان ازدواج کنیم پس به سوی زنان دیندار بشتاب.. چطور برای چنین زنی در کتاب خداوند حد معین میکنید؛ آیا این جزای کسی است که مانند مریم دختر عمران علیها الصلاة و السلم؛ دامان خود را از زنا پاک نگاه داشته است؟ خداوند تعالی میفرماید:
{وَمَرْيَمَ ابْنَتَ عِمْرَانَ الَّتِي أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا فَنَفَخْنَا فِيهِ مِن رُّوحِنَا وَصَدَّقَتْ بِكَلِمَاتِ رَبِّهَا وَكُتُبِهِ وَكَانَتْ مِنَ الْقَانِتِينَ ﴿١٢﴾} صدق الله العظيم [التحريم].
بیایید تا در دریای کتاب خداوند سیر کرده و به دنبال بیان حق کلمه محصنات بگردیم؛ در کتاب خداوند برای این کلمه تنها دو معنی پیدا میکنید و معنای سومی ندارد؛ و این را از خلال موضوعی که کلمه محصنه در آن آمده است درمییابید. و اما فرموده خداوند تعالی:
مقصود زنان مؤمن پاکدامن است.
و اما زنان پاکدامنی که ازدواج با ایشان حرام است در این فرموده خداوند تعالی مشخص گردیدهاند:
{حُرِّمَتْ عَلَيْكُمْ أُمَّهَاتُكُمْ وَبَنَاتُكُمْ وَأَخَوَاتُكُمْ وَعَمَّاتُكُمْ وَخَالَاتُكُمْ وَبَنَاتُ الْأَخِ وَبَنَاتُ الْأُخْتِ وَأُمَّهَاتُكُمُ اللَّاتِي أَرْضَعْنَكُمْ وَأَخَوَاتُكُم مِّنَ الرَّضَاعَةِ وَأُمَّهَاتُ نِسَائِكُمْ وَرَبَائِبُكُمُ اللَّاتِي فِي حُجُورِكُم مِّن نِّسَائِكُمُ اللَّاتِي دَخَلْتُم بِهِنَّ فَإِن لَّمْ تَكُونُوا دَخَلْتُم بِهِنَّ فَلَا جُنَاحَ عَلَيْكُمْ وَحَلَائِلُ أَبْنَائِكُمُ الَّذِينَ مِنْ أَصْلَابِكُمْ وَأَن تَجْمَعُوا بَيْنَ الْأُخْتَيْنِ إِلَّا مَا قَدْ سَلَفَ إِنَّ اللَّـهَ كَانَ غَفُورًا رَّحِيمًا ﴿٢٣﴾وَالْمُحْصَنَاتُ مِنَ النِّسَاءِ إِلَّا مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ كِتَابَ اللَّـهِ عَلَيْكُمْ} صدق الله العظيم [النساء].
و درمییابید که مقصود از محصناتی که ازدواج با آنان حرام است؛ زنان متأهل هستند مگر زنانی که ملک یمین شما هستند و آنها زنان مؤمنی هستند که در عقد کافران بودند؛ خداوند ازدواج با آنان را حلال نموده است ولو اینکه متأهل بوده باشند چون دیگر بر شوهر کافرشان حلال نیستند. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا جَاءَكُمُ الْمُؤْمِنَاتُ مُهَاجِرَاتٍ فَامْتَحِنُوهُنَّ اللَّهُ أَعْلَمُ بِإِيمَانِهِنَّ فَإِنْ عَلِمْتُمُوهُنَّ مُؤْمِنَاتٍ فَلا تَرْجِعُوهُنَّ إِلَى الْكُفَّارِ لا هُنَّ حِلٌّ لَهُمْ وَلا هُمْ يَحِلُّونَ لَهُنَّ وَآتُوهُمْ مَا أَنفَقُوا وَلا جُنَاحَ عَلَيْكُمْ أَنْ تَنكِحُوهُنَّ إِذَا آتَيْتُمُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ} صدق الله العظيم [الممتحنة:۱۰].
جناب شیخ سودانی مؤدب و محترم و تمام کسانی که همفکر او هستید؛ آیا میتوانید از آیات محکم کتاب خداوند قرآن عظیم؛ برهانی روشن بیاورید که معنای سومی برای محصنات قایل شده باشد؟ اگر توانستید تنها یک مورد پیدا کنید که در کتاب خداوند مقصود از محصنات چیزی جز متأهل و یا پاکدامن باشد و اگر توانستید بیان سومی برای کلمه محصنات بیاورید امام ناصر محمد یمانی دروغگویی گستاخ خواهد بود نه مهدی منتظر و بر تمام انصار در نقاط مختلف کره زمین واجب میشود از پیروی از ناصر محمد یمانی دست بردارند. ما همان چیزی را به شما میگوییم که خداوند فرمان داده تا به تردید کنندگان بگوییم:
{قُلْ هَاتُوا بُرْهَانَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ صَادِقِينَ} صدق الله العظيم [البقرة:۱۱۱].
اما درمورد سخن از روی گمان، گمان کسی را از حق بینیاز نمیکند و سخن گفتن از روی ظن و گمان احتمال دارد صحیح باشد یا غلط و این عمل در آیات محکم کتاب بر شما و بر امام ناصر محمد یمانی حرام شده است؛ من میبینم شما چیزی که نمیدانید از جانب پروردگار است یا نه به او نسبت میدهید و برشما حرام است که چیزی که نمیدانید از جانب پروردگارتان است یا نه به او نسبت دهید. خداوند تعالی میفرماید:
{قُلْ إِنَّمَا حَرَّمَ رَبِّيَ الْفَوَاحِشَ مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَمَا بَطَنَ وَالْإِثْمَ وَالْبَغْيَ بِغَيْرِ الْحَقِّ وَأَن تُشْرِكُوا بِاللَّـهِ مَا لَمْ يُنَزِّلْ بِهِ سُلْطَانًا وَأَن تَقُولُوا عَلَى اللَّـهِ مَا لَا تَعْلَمُونَ ﴿٣٣﴾} صدق الله العظيم [الأعراف].
ولی شما همیشه میبینید که بین امر شیطان و امر خداوند اختلاف کثیری وجود دارد و در حقیقت کاملا با هم در تناقض هستند. خداوند تعالی میفرماید:
{إِنَّمَا يَأْمُرُكُم بِالسُّوءِ وَالْفَحْشَاءِ وَأَن تَقُولُوا عَلَى اللَّـهِ مَا لَا تَعْلَمُونَ ﴿١٦٩﴾} صدق الله العظيم
پس چرا از فرمان شیطان پیروی کرده و چیزی که نمیدانید آیا واقعا حق آمده از نزد پروردگارتان است؛ به او نسبت میدهید؟ ممکن است یکی از علمای مسلمین بخواهد بگوید:" ناصر محمد یمانی؛ ما چیز که نمیدانیم را به خداوند نسبت نمیدهیم؛ اما مشکل تو این است که سنت نبوی را انکار میکنی" امام مهدی در پاسخ آنها میگوید: به خداوند قسم که من امام مهدی منتظرم که از کتاب خداوند و سنت حق رسولش پیروی میکند؛ به خداوند قسم که اگر من امام ناصر محمد یمانی حدیث حقی از محمد رسول الله صلى الله عليه و سلم را انکار کنم؛ قرآن عظیم را انکار کردهام چون سنت همان بیان بیشتر قرآن است که برای توضیح بیشتر برای مردمان عنوان شده است. همانا که من آنچه را که مخالف آیات محکم کتاب خداوند قرآن عظیم است را انکار میکنم؛ شما را چه میشود که اینگونه حکم میدهید؟ موردی را نمییابید که امام ناصر محمد یمانی حدیثی از احادیث سنت نبوی را انکار کند؛ مگر آنکه مخالف آیات محکم کتاب خداوند قرآن عظیم باشد و این تطبیق امر خداوند است که در آیات محکم کتابش به نبی خود و شما میفرماید:
{فَإِذَا قَرَأْنَاهُ فَاتَّبِعْ قُرْآنَهُ ﴿١٨﴾ثُمَّ إِنَّ عَلَيْنَا بَيَانَهُ ﴿١٩﴾} صدق الله العظيم [القيامة].
و خداوند به شما آموخته که اگر حدیثی از احادیث سنت بیان نبوی از خداوند نباشد؛ بین آن و آیات محکم قرآنش اختلاف زیادی پیدا میکنید. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{مَّن يُطِعِ الرَّسُولَ فَقَدْ أَطَاعَ اللَّـهَ وَمَن تَوَلَّىٰ فَمَا أَرْسَلْنَاكَ عَلَيْهِمْ حَفِيظًا ﴿٨٠﴾وَيَقُولُونَ طَاعَةٌ فَإِذَا بَرَزُوا مِنْ عِندِكَ بَيَّتَ طَائِفَةٌ مِّنْهُمْ غَيْرَ الَّذِي تَقُولُ وَاللَّـهُ يَكْتُبُ مَا يُبَيِّتُونَ فَأَعْرِضْ عَنْهُمْ وَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّـهِ وَكَفَىٰ بِاللَّـهِ وَكِيلًا ﴿٨١﴾أَفَلَا يَتَدَبَّرُونَ الْقُرْآن وَلَوْ كَانَ مِنْ عِندِ غَيْرِ اللَّـهِ لَوَجَدُوا فِيهِ اختلافاً كَثِيرًا ﴿٨٢﴾وَإِذَا جَاءَهُمْ أَمْرٌ مِّنَ الْأَمْنِ أَوِ الْخَوْفِ أَذَاعُوا بِهِ وَلَوْ رَدُّوهُ إِلَى الرَّسُولِ وَإِلَىٰ أُولِي الْأَمْرِ مِنْهُمْ لَعَلِمَهُ الَّذِينَ يَسْتَنبِطُونَهُ مِنْهُمْ وَلَوْلَا فَضْلُ اللَّـهِ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَتُهُ لَاتَّبَعْتُمُ الشَّيْطَانَ إِلَّا قَلِيلًا ﴿٨٣﴾} صدق الله العظيم [النساء].
یا مقصود خداوند تعالی از این فرمودهاش را نمیدانید که:
{وَيَقُولُونَ طَاعَةٌ فَإِذَا بَرَزُوا مِنْ عِندِكَ بَيَّتَ طَائِفَةٌ مِّنْهُمْ غَيْرَ الَّذِي تَقُولُ وَاللَّـهُ يَكْتُبُ مَا يُبَيِّتُونَ فَأَعْرِضْ عَنْهُمْ وَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّـهِ وَكَفَىٰ بِاللَّـهِ وَكِيلًا ﴿٨١﴾أَفَلَا يَتَدَبَّرُونَ الْقُرْآن وَلَوْ كَانَ مِنْ عِندِ غَيْرِ اللَّـهِ لَوَجَدُوا فِيهِ اختلافاً كَثِيرًا﴿٨٢﴾} صدق الله العظيم
یعنی اگر حدیثی از احادیث حق سنت بیان نباشد و لذا از جانب «الرحمن» نیامده باشد بین آن حدیث و آیات محکم قرآن اختلاف زیادی مییابید؛ همانا که اختلاف؛ تناقض کامل است و برای همین مهدی منتظر از علمای مسلمین و یهود ونصاری [مسیحی] دعوت میکند که به حکمیت بر اساس کتاب خداوند قرآن عظیم پرداخته و قاعده کشف دروغ و افتراهایی که از جانب شیطان و از زبان اولیای او به خداوند نسبت داده شده را به کار گیرند؛ فرقی ندارد این افتراها در انجیلی باشد که از تحریف محفوظ نیست و یا در توراتی که آن هم از تحریف محفوظ نیست و با در سنت نبوی باشد که آن هم از تحریف محفوظ نیست. هرچیزی که از نزد خداوند نباشد با قرآن عظیمی که محفوظ از تحریف است؛ اختلاف زیادی خواهد داشت.
پس ای مردم؛ خداوند قرآن عظیم را مرجع دین اسلام قرار داده؛ دینی که نبی الله موسی وعیسی و محمد علیهم الصلاة و السلام آن را آوردهاند؛ پس ای یهودیان به سوی تورات بشتابید؛ ای مسیحیان به سوی انجیل بروید و ای مسلمانان به سوی احادیث سنت نبوی بروید و همه آنها را به آیات محکم کتاب خداوند قرآن عظیم عرضه نموده و در معرض قضاوت آن قرار دهید؛ هرچیزی که در آنها از جانب خداوند نباشد؛ حتما متوجه میشوید که به کلی با آیات محکم قرآن عظیم اختلاف خواهد داشت؛ چون حق و باطل نقیض یکدیگر بوده و ابداً باهم توافق ندارند؛ آیا تقوا نمیکنید؟ و امام مهدی نمیتواند از امیال و خواستهای شما پیروی کند که در این صورت گمراه بوده و از هدایت شدگان نیست. خداوند تعالی میفرماید:
{قُل لاَّ أَتَّبِعُ أَهْوَاءكُمْ قَدْ ضَلَلْتُ إِذًا وَمَا أَنَاْ مِنَ الْمُهْتَدِينَ} صدق الله العظيم [الأنعام:۵۶].
من مانند شما که گمان میکنید حق با اکثریت است؛از اکثریت پیروی نمیکنم؛ هیهات هیهات؛ پیروی از حق بر اساس اکثریت نیست بر اساس برهان علمی است. خداوند تعالی میفرماید:
{وَإِن تُطِعْ أَكْثَرَ مَن فِي الْأَرْضِ يُضِلُّوكَ عَن سَبِيلِ اللَّـهِ ۚ إِن يَتَّبِعُونَ إِلَّا الظَّنَّ وَإِنْ هُمْ إِلَّا يَخْرُصُونَ ﴿١١٦﴾} صدق الله العظيم [الأنعام].
ای عزیزان من ؛ ای علمای مسلمین؛ به خداوند قسم که هر چه که مخالف آیات محکم قرآن عظیم باشد؛ از جانب شیطان به شما رسیده است؛ پس چگونه حبل الهی قرآن عظیم را پشت سر میاندازید؛ آیا تعقل نمیکنید؟ یا مگرنمیدانید ،حبلی که خداوند به شما امر نموده تا به محکمات آن اعتصام و تمسک جسته و نسبت به هرچه که برخلاف آن است، کافر شوید؛ چیست؟ به خداوند قسم که این حبل قرآن عظیم است. خداوند تعالی میفرماید:
{وَاعْتَصِمُواْ بِحَبْلِ اللّهِ جَمِيعاً وَلاَ تَفَرَّقُواْ} صدق الله العظيم [آل عمران:۱۰۳].
آیا نمیدانید نور قرآن عظیم که از تحریف محفوظ است؛ برهان صدقی است که از نزد پروردگار عالمیان آمده است؟ ای مردم! اگر به قرآن عظیم ایمان دارید، پس به این حبل الهی آویخته و پایبند باشید و نسبت به هرچه که مخالف محکمات آن است کافر گردید؛ فرقی ندارد آن احکام در تورات و انجیل باشند یا در سنت نبوی. خداوند تعالی میفرماید:
{يَا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءَكُم بُرْهَانٌ من ربّكم وَأَنزَلْنَا إِلَيْكُمْ نُورًا مُّبِينًا ﴿١٧٤﴾فَأَمَّا الَّذِينَ آمَنُوا بِاللَّـهِ وَاعْتَصَمُوا بِهِ فَسَيُدْخِلُهُمْ فِي رَحْمَةٍ مِّنْهُ وَفَضْلٍ وَيَهْدِيهِمْ إِلَيْهِ صِرَاطًا مُّسْتَقِيمًا ﴿١٧٥﴾} صدق الله العظيم [النساء].
این بی شک و تردید، برهان صدق پروردگارتان است چرا که از تحریف محفوظ است و برای همین امام ناصر محمد یمانی همانی را به شما میگوید که به کسانی گفته شده که پیش از شما از قرآن عظیم رومیگرداندند:
{قُلْ هَاتُوا بُرْهَانَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ صَادِقِينَ} صدق الله العظيم [البقرة:۱۱۱].
از خدا بترسید و با صادقان باشید؛ کسانی که در برابرهرکسی که ازکتاب خداوند قرآن عظیم با آنها مجادله میکرد؛ به حق از آیات محکم کتاب خداوند برایش حجت اقامه میکردند؛ آنان ائمه شما هستند که از جانب پروردگارتان برگزیده شدهاند؛ پس با آنان باشید، نه با کسانی که دشمن آنان بودند؛ من ناصح امین شما هستم.
شیخ فاضل و محترم جناب سودانی و کسانی که همکیش او هستند؛ آیا میخواهید راهی را به شما نشان دهم تا بر امام ناصر محمد یمانی غلبه کنید؟ به خداوند که قادر به چنین کاری نخواهید بود مگر برهان خود برای محاجه با امام ناصر محمد را از قرآن بگیرید و سپس بیانی درباره آن بیاورید که از بیان ناصر محمد یمانی درستتر و بهتر باشد و هیهات هیهات... به پروردگار آسمانها و زمین قسم که تمام شما علمای مسلمین و یهود و مسیحی نمیتوانید کاری کنید؛ میدانید چرا؟ چون امام مهدی با آیات محکم و بینه کتاب که برای عالم و جاهل روشن است با شما مجادله میکند و تنها فاسقان از این آیات روگردانده و از آنچه که برخلاف آن است پیروی میکنند؛ چون این آیات برای عالم و جاهلتان روشن و حجت خداوند بر شما هستند. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{وَلَقَدْ أَنزَلْنَا إِلَيْكَ آيَاتٍ بَيِّنَاتٍ ۖ وَمَا يَكْفُرُ بِهَا إِلَّا الْفَاسِقُونَ ﴿٩٩﴾} صدق الله العظيم [البقرة].و از جمله آنها این فرموده خداوند تعالی است که:
{الزَّانِيَةُ وَالزَّانِي فَاجْلِدُوا كُلَّ وَاحِدٍ مِّنْهُمَا مِائَةَ جَلْدَةٍ ۖ وَلَا تَأْخُذْكُم بِهِمَا رَأْفَةٌ فِي دِينِ اللَّـهِ إِن كُنتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللَّـهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ ۖ وَلْيَشْهَدْ عَذَابَهُمَا طَائِفَةٌ مِّنَ الْمُؤْمِنِينَ ﴿٢﴾} صدق الله العظيم [النور].
و برای آنکه بدانید صد ضربه تازیانه شامل حال متأهل و مجرد میشود؛ حد زنا در جایی دیگر دوباره میآید و یادآوری میشود که حد کنیز متأهل و زن شوهر دار آزاد چیست. خداوند تعالی میفرماید:
{وَمَن لَّمْ يَسْتَطِعْ مِنكُمْ طَوْلًا أَن يَنكِحَ الْمُحْصَنَاتِ الْمُؤْمِنَاتِ فَمِن مَّا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُم مِّن فَتَيَاتِكُمُ الْمُؤْمِنَاتِ ۚ وَاللَّـهُ أَعْلَمُ بِإِيمَانِكُم ۚ بَعْضُكُم مِّن بَعْضٍ ۚ فَانكِحُوهُنَّ بِإِذْنِ أَهْلِهِنَّ وَآتُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ مُحْصَنَاتٍ غَيْرَ مُسَافِحَاتٍ وَلَا مُتَّخِذَاتِ أَخْدَانٍ ۚ فَإِذَا أُحْصِنَّ فَإِنْ أَتَيْنَ بِفَاحِشَةٍ فَعَلَيْهِنَّ نِصْفُ مَا عَلَى الْمُحْصَنَاتِ مِنَ الْعَذَابِ ۚ ذَٰلِكَ لِمَنْ خَشِيَ الْعَنَتَ مِنكُمْ ۚ وَأَن تَصْبِرُوا خَيْرٌ لَّكُمْ ۗ وَاللَّـهُ غَفُورٌ رَّحِيمٌ ﴿٢٥﴾} صدق الله العظيم [النساء].
خلاصه بیان این که اگرموضوعی در سنت بیان آمده باشد که مخالف آیات محکم قرآن عظیم باشد؛ از نزد شیطان آمده است؛ پس چگونه است که سودانی میگوید به سراغش برو و اگر اعتراف کرد زنا مرتکب شده؛ او را سنگسار کنید؟ سبحان الله! آیا یک زن؛ فقط مثل یک گربه است که میگویی به سراغش بروید و اگر اعتراف کرد، سنگسارش کنید! مگر شهر قانون ندارد که هرکس هرکار بخواهد بکند؟ مگر نباید موضوع را به نزد قاضی و محاکم شرعی برد و این حاکم است که بر اساس بصیرت حدود الهی را جاری مینماید نه هر کسی که از راه برسد! آیا فکر نمیکنید؟
به هرحال خلاصه این بیان را برایتان میگویم: اگر توانستید برای محصنه بیانی جز زن شوهردار و زنی که دامان خود را پاک نگاه میدارد، از قرآن بیان دیگری بیاورید؛ حکمی که امام مهدی ناصر محمد یمانی برای خود مقرر کرده جاری خواهد شد. او مقرر کرده اگر کسی بتواند از قرآن بیان سومی برای کلمه محصنه بیاورد، دیگر مهدی منتظر نیست و تمام انصار او در اقصی نقاط عالم باید از کمک و یاری رساندن به او برای دعوت به پذیرش حکمیت بر اساس کتاب محفوظ از تحریف خداوند دست بردارند؛ این قرار بین من و شماست.
سبحان الله العظیم! چگونه از چیزی پیروی میکنید که مخالف آیات کتاب است و خود را هدایت شده میپندارید؟ و اما در مورد سنت حق نبوی؛ من همان قدر که به قرآن عظیم ایمان دارم، به سنت محمد رسول الله صلى الله عليه وآله نیز ایمان دارم؛ موضوع این است که ما شما را به حکمیت بر اساس کتاب خداوند قرآن عظیم فرا میخوانیم چون این کتاب از تحریف و دستکاری محفوظ است و سزاوار نیست مهدی منتظر از علمای مسلمین و یهود و مسیحی بخواهد به کتاب البخاری و مسلم که نزد اهل سنت است و یا کتاب بحارالأنوار شیعیان دوازده امامی استناد و بر اساس اینها حکم کنند؛ بلکه من مهدی منتظر یاری دهندهی محمد رسول الله - صلى الله عليه وآله وسلم - هستم؛ امام ناصر محمد شما را به سوی همانی دعوت میکند که محمد رسول الله - صلى الله عليه وآله وسلم - شما را به سوی آن میخواند؛ یعنی حکمیت بر اساس قرآن عظیم؛ و اگر شما مانند اهل کتاب از دعوت به حکمیت بر اساس کتاب خداوند قرآن عظیم روبرگردانید؛ از حق آمده از نزد پروردگارتان روگرداندهاید. خداوند تعالی میفرماید:
{أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ أُوتُوا نَصِيبًا مِّنَ الْكِتَابِ يُدْعَوْنَ إِلَىٰ كِتَابِ اللَّـهِ لِيَحْكُمَ بَيْنَهُمْ ثُمَّ يَتَوَلَّىٰ فَرِيقٌ مِّنْهُمْ وَهُم مُّعْرِضُونَ ﴿٢٣﴾} صدق الله العظيم [آل عمران].
همانا که محمد رسول الله - صلى الله عليه وآله وسلم - آنها را به حکمیت بر اساس قرآن عظیم دعوت کرد چرا که حکم قطعی و فیصله دهنده را در موارد اختلاف دینی آنها را دربرداشت. خداوند تعالی میفرماید:
{إِنَّ هَـٰذَا الْقُرْآن يَقُصُّ عَلَىٰ بَنِي إِسْرَائِيلَ أَكْثَرَ الَّذِي هُمْ فِيهِ يَخْتَلِفُونَ ﴿٧٦﴾وَإِنَّهُ لَهُدًى وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ ﴿٧٧﴾} صدق الله العظيم [النمل].
ولی گروهی از آنان ازاین دعوت که کتاب خداوند قرآن عظیم درموارد اختلاف میانشان حکم کند؛ سرباز زدند. خداوند تعالی میفرماید:
{أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ أُوتُوا نَصِيبًا مِّنَ الْكِتَابِ يُدْعَوْنَ إِلَىٰ كِتَابِ اللَّـهِ لِيَحْكُمَ بَيْنَهُمْ ثُمَّ يَتَوَلَّىٰ فَرِيقٌ مِّنْهُمْ وَهُم مُّعْرِضُونَ ﴿٢٣﴾} صدق الله العظيم [آل عمران].
پس خداوند ایشان را غضب و لعنت کرد و وعدهی عذاب بسیار بزرگی را به ایشان داد، چون علت روگرداندن آنان این بود که گفتند تنها از چیزی که موافق توراتشان باشد پیروی خواهند کرد و گفتند از موضوعاتی از قرآن که مخالف تورات است پیروی نخواند کرد؛ خداوند در پاسخ ایشان فرموده است:
{أَفَتُؤْمِنُونَ بِبَعْضِ الْكِتَابِ وَتَكْفُرُونَ بِبَعْضٍ فَمَا جَزَاءُ مَنْ يَفْعَلُ ذَلِكَ مِنْكُمْ إِلَّا خِزْيٌ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيَوْمَ الْقِيَامَةِ يُرَدُّونَ إِلَى أشدّ الْعَذَابِ وَمَا اللَّهُ بِغَافِلٍ عَمَّا تَعْمَلُونَ} صدق الله العظيم [البقره:۸۵]
ای روگردانان از حکمیت بر اساس کتاب خداوند قرآن عظیم؛ چقدر این روزگار شبیه گذشته است؛ آیا شما از گروهی از اهل کتاب پیروی کردهاید که تظاهر میکنند ایمان دارند اما کفر و مکر باطنی خود را برای باز داشتن مردم از پیروی از ذکربه وسیله احادیث آمده از شیطان رجیم مخفی مینمایند؟خداوند تعالی میفرماید:
{إِذَا جَاءَكَ الْمُنَافِقُونَ قَالُوا نَشْهَدُ إِنَّكَ لَرَسُولُ اللَّـهِ ۗ وَاللَّـهُ يَعْلَمُ إِنَّكَ لَرَسُولُهُ وَاللَّـهُ يَشْهَدُ إِنَّ الْمُنَافِقِينَ لَكَاذِبُونَ ﴿١﴾ اتَّخَذُوا أَيْمَانَهُمْ جُنَّةً فَصَدُّوا عَن سَبِيلِ اللَّـهِ ۚ إِنَّهُمْ سَاءَ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ ﴿٢﴾ } صدق الله العظيم [منافقون]
آنها با شمشیر مردم را -از مسیر درست- بازنمیداشتند بلکه خطر آنها از شمشیر بیشتر بود چرا که نسبت دروغ به نبی داده و احادیثی را که محمد رسول الله - صلى الله عليه وآله وسلم - نفرموده بودند از زبان ایشان نقل میکردند. خداوند تعالی میفرماید:
{وَيَقُولُونَ طَاعَةٌ فَإِذَا بَرَزُوا مِنْ عِندِكَ بَيَّتَ طَائِفَةٌ مِّنْهُمْ غَيْرَ الَّذِي تَقُولُ وَاللَّـهُ يَكْتُبُ مَا يُبَيِّتُونَ فَأَعْرِضْ عَنْهُمْ وَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّـهِ وَكَفَىٰ بِاللَّـهِ وَكِيلًا ﴿٨١﴾أَفَلَا يَتَدَبَّرُونَ الْقُرْآن وَلَوْ كَانَ مِنْ عِندِ غَيْرِ اللَّـهِ لَوَجَدُوا فِيهِ اختلافاً كَثِيرًا ﴿٨٢﴾} صدق الله العظيم [النساء].*
آیا نمیبینید خداوند به نبی خود فرمان طرد و فاش کردن نیات آنها را نمیدهد بلکه میفرماید:
{فَأَعْرِضْ عَنْهُمْ وَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ وَكَفَى بِاللَّهِ وَكِيلًا} صدق الله العظيم؛
پس چرا فرمان فاش کردن نیّتها و اخراج ایشان را نمیدهد؟ جواب را در آیات محکم کتاب مییابید؛ تا روشن شود چه کسانی از کلام خداوند در آیات محکم کتابش پیروی میکند و چه کسی از محکمات کلام خدا روگردانده و از چیزی که مخالف آیات محکم کتاب اوست؛ پیروی میکند. خداوند تعالی میفرماید:
{فَإِذَا بَرَزُوا مِنْ عِندِكَ بَيَّتَ طَائِفَةٌ مِّنْهُمْ غَيْرَ الَّذِي تَقُولُ وَاللَّـهُ يَكْتُبُ مَا يُبَيِّتُونَ فَأَعْرِضْ عَنْهُمْ وَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّـهِ وَكَفَىٰ بِاللَّـهِ وَكِيلًا﴿٨١﴾أَفَلَا يَتَدَبَّرُونَ الْقُرْآن وَلَوْ كَانَ مِنْ عِندِ غَيْرِ اللَّـهِ لَوَجَدُوا فِيهِ اختلافاً كَثِيرًا﴿٨٢﴾} صدق الله العظيم [النساء]
لذا ای مردم؛ به خداوند قسم که مهدی منتظر نمیتواند تا زمانی که به دعوت به پذیرش حکمیت بر اساس کتاب خداوند قرآن عظیم پاسخ ندادهاید؛ شما را هدایت نماید؛ چرا که رجوع به آیات محکم کتاب خداوند قرآن عظیم؛ قاعده حق کشف افتراهای شیطاطین بشر است؛ چه این افتراها در تورات و انجیل باشند یا در سنت نبوی.
ای کسانی که به امام مهدی ناصر محمد یمانی ناسزا میگویید؛ میگویم: خداوند از همه شما درگذرد؛ شما نمیدانید من امام مهدی منتظر حق پروردگارتان هستم؛ و خواهید دانست که شما به امام مهدی منتظر ناصر محمد یمانی ناسزا میگفتید.
برادران من؛ چرا به موضوع اولیه گفتگو پایبند نمیمانید؟ ای قوم،چرا میخواهید مرا از موضوع انتخاب شده برای گفتگو خارج کرده و به موضوعات دیگر بکشانید؟ شما به دنبال حق هستید یا باطل؟ با خداوند و با خود صادق باشید؛ شما از نفس خود آگاهترید.
ای قوم؛ این بازی شطرنج نیست که من پیروز شوم یا تو پیروز شوی؛ این امری بسیار بزرگ است و کسی که چیزی را به خداوند نسبت دهد که نداند واقعا حق آمده از نزد پروردگار است؛ بار گناه خود و تمام کسانی که تا روز قیامت از او پیروی میکنند را بر گردن خواهد داشت؛ آیا پروا نمیکنید؟ چگونه به کسی که شما را به پذیرش حکمیت براساس کتاب خداوند قرآن عظیم دعوت میکند؛ نسبت گمراه بودن میدهید؟ ولی ای مردم؛ من از شما دعوت میکنم تا حکمیت کتاب خداوند قرآن عظیم را بپذیرید تا آیات آن را برایتان بیان کنم چون میدانم در روز قیامت این کتاب حجت خداوند در برابر شما و حجت عالم در برابر طلاب خواهد بود؛ پس بیایید به حجت خداوند در روز قیامت نظر کنیم. خداوند تعالی میفرماید:
{وَمَنْ أَعْرَضَ عَن ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنكًا وَنَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَعْمَىٰ ﴿١٢٤﴾قَالَ رَبِّ لِمَ حَشَرْتَنِي أَعْمَىٰ وَقَدْ كُنتُ بَصِيرًا ﴿١٢٥﴾قَالَ كَذَٰلِكَ أَتَتْكَ آيَاتُنَا فَنَسِيتَهَا وَكَذَٰلِكَ الْيَوْمَ تُنسَىٰ ﴿١٢٦﴾} صدق الله العظيم [طه].
و خداوند تعالى میفرماید:
{أَن تَقُولَ نَفْسٌ يَا حَسْرَتَىٰ عَلَىٰ مَا فَرَّطتُ فِي جَنبِ اللَّـهِ وَإِن كُنتُ لَمِنَ السَّاخِرِينَ ﴿٥٦﴾أَوْ تَقُولَ لَوْ أَنَّ اللَّـهَ هَدَانِي لَكُنتُ مِنَ الْمُتَّقِينَ ﴿٥٧﴾} صدق الله العظيم [الزمر]
ولی ببینید خداوند به کسانی که به سوی حق آمده از پروردگارشان هدایت نشده باشند چه پاسخی میدهد. خداوند تعالی میفرماید:
{بَلَىٰ قَدْ جَاءَتْكَ آيَاتِي فَكَذَّبْتَ بِهَا وَاسْتَكْبَرْتَ وَكُنتَ مِنَ الْكَافِرِينَ ﴿٥٩﴾} صدق الله العظيم [الزمر].
و آیات خداوند که در محکمات کتابش آمده است؛ حجت خداوند برای تمام مردم است. خداوند تعالی میفرماید:
{وَأَنْ أَتْلُوَ الْقُرْآنَ ۖ فَمَنِ اهْتَدَىٰ فَإِنَّمَا يَهْتَدِي لِنَفْسِهِ ۖ وَمَن ضَلَّ فَقُلْ إِنَّمَا أَنَا مِنَ الْمُنذِرِينَ ﴿٩٢﴾} صدق الله العظيم [النمل].
لذا ای مردم؛ کسی هدایت میشود که پیرو ذکر بوده و نسبت به هرچه که برخلاف مکحکات آن باشد کافر گردد؛ فرقی ندارد در تورات باشد یا انجیل و یا سنت نبوی. خداوند تعالی میفرماید:
{إِنَّمَا تُنذِرُ مَنِ اتَّبَعَ الذِّكْرَ وَخَشِيَ الرَّحْمَـٰنَ بِالْغَيْبِ ۖ فَبَشِّرْهُ بِمَغْفِرَةٍ وَأَجْرٍ كَرِيمٍ ﴿١١﴾} صدق الله العظيم [يس].
به خداوند قسم من میتوانم برای تمام موارد مورد مجادله؛ دربرابر شما حجت اقامه کنم؛ ولی با شما شرط کردیم که تا به نتیجه نهایی نرسیده باشیم از موضوع گفتگو خارج نشویم و موضوعات را یک به یک پیگیری کنیم تا در تمام مواضع دینی به نتیجه برسیم؛ البته اگر راه حق و تبیان حق را میخواهید؛ نمیخواهیم باچیزی که شما را از آن نهی کردیم یعنی خارج شدن از موضوع گفتگو؛ مخالفت کنیم. موضوعاتی را انتخاب خواهیم کرد که از نظر دینی به دردتان بخورد و راه نجات شما از گمراهی آشکار باشد و امام ناصر محمد یمانی است که موضوعات گفتگو را انتخاب میکند تا مأموریتی که از جانب پروردگارم مکلف به انجام آن شدهام یعنی جدا کردن حق از باطل برای شما؛ به حق عمل کرده باشم. اما ماموریت شما دفاع از حدود دین خداوند با استفاده از برهان علمی از قرآن عظیم و سنت حق نبوی است چراکه ناصر محمد یمانی ممکن است مهدی منتظر باشد؛ ممکن هم هست از کسانی باشد که گرفتار مس شیطان شده و ندانسته به خداوند نسبت میدهند.
و لذا بر شما واجب است که از ناصر محمد یمانی یا دیگران روبرنگردانید و نگویید ما با او گفتگو نمیکنیم تا مشهور نشود؛ پس چیزی که به شما میگویم این است که همین حکمت احمقانه شماست که باعث شده گروههای دینی جدید ظهور کرده و خون مسلمانان ریخته شود چون بدون تعقل به دنبال آنها راه افتادهاند و شما از زعمای آن گروهها هم روگردانیدهاید و حجت شما تنها همین حکمت خبیثانه است که میگویید از آنها رومیگردانیم تا مشهورشان نکنیم ؛ و کار به اینجا کشید که مسلمانان به فرقههای مختلف تقسیم شده و قتل مؤمنان مستحب شمرده شد و این به علت حکت احمقانه شماست. بلکه بر شما واجب است با برهان علمی از حدود دین دفاع کنید؛ آیا نمیدانید که اگر کسی از علمای امت پیدا شود که در این پایگاه بتواند با برهان علمی بر ناصر محمد یمانی چیره شود و برای انصارش روشن گردد که سخن او هدایتگرتر و درستتر است و امام ناصر محمد یمانی را به سختی شکست داده است؛ انصار مهدی منتظر ناصر محمد یمانی در تمام دنیا از پیروی از او بازگشته و در صورتی که ناصر محمد یمانی در گمراهی آشکار باشد؛از این پایگاه متشکرهم خواهند بود.
ولی هیهات هیهات به پروردگار زمین و آسمان قسم که نمیتوانید چون من با آیات محکم کتاب با شما مجادله میکنم و تنها فاسقان از آن روگردانده و نسبت به آن کافر میشوند چون این ایات بینه هستند. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{وَأَنْ أَتْلُوَ الْقُرْآنَ ۖ فَمَنِ اهْتَدَىٰ فَإِنَّمَا يَهْتَدِي لِنَفْسِهِ ۖ وَمَن ضَلَّ فَقُلْ إِنَّمَا أَنَا مِنَ الْمُنذِرِينَ ﴿٩٢﴾} صدق الله العظيم [النمل].
و خداوند تعالی میفرماید:
{وَلَقَدْ أَنزَلْنَا إِلَيْكَ آيَاتٍ بَيِّنَاتٍ ۖ وَمَا يَكْفُرُ بِهَا إِلَّا الْفَاسِقُونَ ﴿٩٩﴾} صدق الله العظيم [البقرة].